Realu se ozlijedio još jedan veznjak. Zdravi su samo Modrić i još dvojica

Foto: Profimedia

REALU je složena situacija s ozljedama igrača, prije svega veznjaka, postala još ozbiljnija. Nakon što su mu od ranije ozlijeđeni ključni igrači sredine terena, Jude Bellingham i Eduardo Camavinga, jučer je Real objavio da se ozbiljnije ozlijedio i Dani Ceballos. 

"Nakon testova koje je danas obavila medicinska služba Real Madrida na našem igraču Daniju Ceballosu, dijagnosticirano mu je uganuće 3. stupnja koje zahvaća ligamente u desnom gležnju", obznanili su iz kluba ozljedu zbog koje će Ceballos prisilno pauzirati između mjesec i pol i dva mjeseca. 

U jednom danu Realu se ozlijedila još dva veznjaka

Tu nije bio kraj lošim vijestima za Real. Sinoć su francuski mediji objavili da je Aurelien Tchouameni pušten s okupljanja francuske reprezentacije zbog boli u lijevom stopalu. Kasnije su španjolski mediji objavili kako Tchouamenijeva ozljeda nije ozbiljna poput onih njegovih suigrača, ali da bi mogao propustiti prvu utakmicu nakon pauze zbog utakmica reprezentacija. Real je igra za 11 dana protiv Real Sociedada.

Real je tako trenutno ostao na samo tri zdrava veznjaka. To su Federico Valverde, Arda Güler i Luka Modrić. Očekuje se da Modrić sada dobije značajniju minutažu. Igrao je svih pet utakmica ove sezone, ali samo jednu kao starter. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.