atletico - barcelona 2:0

"Rekvijem", "Kako tužno". Ovako su španjolske novine popratile novi debakl Barce

Foto: Guliver Image

ATLETICO je sinoć u 8. kolu La Lige pobijedio Barcelonu 2:0 i klub s Nou Campa gurnuo u još dublju krizu.

Iako je imala više od 70 posto posjeda lopte, Barca je odigrala još jednu slabu utakmicu. Domaćini su do pobjede došli golovima Thomasa Lemara u 23. i Luisa Suareza u 44. minuti, a oba gola pala su nakon katastrofalne reakcije Barcine obrane.

Kod prvoga gola petorica igrača Barce ispala su nakon tri točna dodavanja, a Suarez je zabio nakon što ga nitko nije čuvao dobrih 20 metara i Lemar mu je samo morao dodati loptu u čistu šansu. Ronald Koeman je nakon utakmice rekao da ima podršku predsjednika i da ima puno objektivnih okolnosti zašto mu momčad tako loše izgleda.

Španjolski mediji su, očekivano, nagazili Barcelonu nakon poraza.

"Rekvijem na Wandi", naslov je teksta u Mundo Deportivu koji je istaknuo da Barcelona nije imala nikakvog plana igre ni rješenja na ono što je igrala momčad Diega Simeonea. 

"Dolazak Barcelone na Wandu bio je rekvijem raspale momčadi koja pokazuje jako malo, a istovremeno joj treba jako malo da poklekne. Listopad je, a Barcelona se praktički ne bori ni za što. Možda nije zaslužila otići na poluvrijeme s dva gola zaostatka, ali tako je kako je. U nastavku nije imala nikakvih rješenja, a Atleticu je davala previše", stoji u tekstu Mundo Deportiva koji se inače primarno bavi Barcelonom.

"Kako tužno", naslovnica je katalonskog lista Sport koji je istaknuo da je Barca katastrofalno griješila u obrani i da, unatoč terenskoj dominaciji, nije napravila ništa u napadu.

"Atletico bez milosti", naslov je na madridskoj Marci.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.