Reprezentativci nakon sramote s Moldavijom: Mi stariji se moramo bojati za svoja mjesta

Foto: Getty Images / Guliver Image

REPREZENTACIJA Hrvatske jedva je svladala Moldaviju s 1:0 na svojoj premijeri u Koprivnici. Jedini pogodak zabio je Andrej Kramarić u 9. minuti, a Domagoj Antolić smatra da momčad može biti zadovoljna, unatoč jako lošoj igri.

"Noge su nam stvarno bile teške, ali ispunili smo cilj, pobijedili i zadržali dobru atmosferu. Završilo je 1:0, no moglo je završiti i s mnogo većom razlikom s obzirom da smo dominirali tijekom cijele utakmice. Nažalost, promašili smo mnoštvo prilika i sreća je da nam se to nije obilo o glavu", kazao je Antolić.

 
Čop: Šteta što nismo zabili još koji gol zbog navijača
 
Napadač Malage Duje Čop igrao je od 46. minute, kada je zamijenio Ivana Perišića.
 
"Ova je prva prijateljska utakmica bila točno onakva kako su je naši treneri i planirali. Bila je to trening-utakmica, da napunimo baterije prije završnice Europskog prvenstva", naglasio je Čop, pa nastavio.
 
"Najvažnije je da se nitko nije ozlijedio, a šteta je samo što zbog boljeg dojma nismo zabili još koji pogodak, za ove ljude koji su došli na stadion, da ih još malo obradujemo. No, bitno je kako će Hrvatska izgledati za dva tjedna u Francuskoj, a ne kako je izgledala protiv Moldavije. Imamo još dovoljno vremena za uigravanje i sigurno ćemo biti spremni", zaključio je Čop.
 
Ćorluka: Stariji se igrači trebaju bojati za svoja mjesta 
 
Protiv Moldavije kapetan je bio iskusni Vedran Ćorluka, koji je pohvalio mlade igrače u reprezentaciji.
 
"Mladi su me igrači vrlo ugodno iznenadili na prvim treninzima, posebno Marko Rog i Ante Ćorić, a Tina Jedvaja i druge koji su već igrali ne moram ni isticati. Mislim da je pred njima velika budućnost i stariji se igrači trebaju bojati za svoja mjesta", mišljenja je branič Lokomotive iz Moskve.
 
Selektor Ante Čačić testirao je i obrambenu liniju sa Strinićem, Ćorlukom, Vidom i Vrsaljkom.
 
"U obrani smo Vida i ja prilično dugo zajedno, sa Schildenfeldom sam igrao 2012. i smatram da je to dobro izgledalo. Naravno, nedostaje nam malo širine, pogotovo zbog izostanka Dejana Lovrena, ali koga nema, bez njega se mora", poručio je Ćorluka.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.