Rijeka ostaje bez kapetana: Austrijski velikan predstavlja ga na otvaranju stadiona protiv Chelseaja?

Foto: Hina

RAPID je ostao bez ključnog igrača, defenzivnog veznjaka Thanosa Petsosa, koji je otišao u Werder. Želio ga je zamijeniti Lebogangom Phirijem, ali je Brondbyjev Južnoafrikanac već igrao za njegov klub u 1. pretkolu Europa Lige, pa bi za Bečane mogao nastupiti tek u skupini tog natjecanja.

Ivan Močinić (23), kapetan Rijeke te reprezentativac Hrvatske prije pada forme u drugom dijelu prošle sezone, sada je prvi izbor Rapida, pišu austrijski mediji, ali dodaju da je austrijski vice-prvak tu želju i konretizirao ponudom Rijeci od 1.5 milijun eura. Dodaju poznato, da Močinić ima odštetnu klauzulu od 3 milijuna, ali uvjereni su da je posao blizu realizacije.
 
Štoviše, navode kako se zaključenje transfera očekuje prije subote, kada Rapid utakmicom sa Chelseajem otvara novi stadion Allianz Arenu, izgrađen na mjestu legendarnog Hanappija. Očekivalo se da Močinić isti dan bude na terenu, ali 500 kilometara južnije, odnosno da na splitskom Parku mladeži povede Rijeku u novu sezonu HNL-a.
 
Kek bi tako na samom startu sezone ostao bez bitnog čovjeka i to kada mu je konačno, za razliku od svih dosadašnjih ljeta, na okupu ostala ista momčad u odnosu na prošlu sezonu. Za Močinića je zainteresiran i PAOK.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.