Rijeka čeka dolazak reprezentativaca na pripreme. Sopić: Uigravat ću nove opcije

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

AKTUALNI viceprvak Hrvatske Rijeka na Rujevici je započela s prvim dijelom svojih ljetnih priprema, koje je najavio trener Željko Sopić: "Pred nama je pet tjedana priprema, planiramo odigrati dvije utakmice u Rijeci i četiri u Schladmingu. Imamo više vremena pa ćemo uigravati neke nove opcije, ali ono što smo radili proteklih devet mjeseci pokušat ćemo podići na višu razinu kao i raditi na fizičkoj pripremi."

Još se čeka dolazak nekih reprezentativaca: "Nadam se da ćemo se vrlo brzo ekipirati, nekim igračima smo dali slobodno nekoliko dana više budući da su igrali za svoje reprezentacije i oni se priključuju 25. lipnja, dok povratak Marka Pjace i Marca Pašalića ovisi o tome do kada će se zadržati na Europskom prvenstvu."

Rijeka će pripremne utakmice igrati protiv Kopera, Primorja, Nyiregyhaze, Karlsruhera i RB Leipziga: "S obzirom na suparnike, kvalitetu terena i sve ostalo što zadovoljava naše potrebe odlučili smo se za Schladming. Morat ćemo ozbiljno krenuti i što bolje se spremiti jer računam da nas od 25. srpnja pa do početka rujna 11 utakmica."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.