Rodić dolazi za 200 tisuća eura, Brazilci Paraiba i Thiago ostaju u Hajduku

ČLANOVI Nadzornog odbora Hajduka predvođeni predsjednikom kluba Matom Perošem sastali su se danas sa splitskim gradonačelnikom Željkom Kerumom, kojeg su izvijestili o poslovanjima kluba tijekom prijelaznog roka i ambicijama u narednim tjednima, a održan je i sastanak na kojem je doneseno nekoliko važnih odluka.

Najbitnija odluka Nadzornog odbora (koja se, doduše, i očekivala) je da se Šibeniku pošalje novi prijedlog ponude za otkup Ivana Rodića, što znači da će Rodić u narednim satima poslati igrač Hajduka. Podsjećamo, Hajduk je isprva nudio 150 tisuća eura, Šibenik tražio 350 tisuća, a na kraju su se našli na 200 tisuća eura i 20 posto od idućeg Rodićevog transfera.

Da je dogovor oko Rodićevog transfera postignut potvrđeno je na službenim stranicama Hajduka, na kojima stoji da će Rodić tijekom petka ili subote potpisati ugovor.

Također, zeleno svijetlo dobili su Brazilci Rafael Paraiba i Thiago Ribeiro koji će potpisati ugovor s bijelima i iduću sezonu provesti na Poljudu. Brazilci će ostati kao posuđeni igrači iz Gremija, ali u ugovor je stavljena opcija da ih Hajduk ima pravo zadržati još dodatne tri godine.

Odlučeno je također da će mladi vratar Miro Varvodić biti posuđen Koelnu, gdje će ga trenirati Zvonimir Soldo, dok Stipe Bačelić - Grgić od danas više nije igrač Hajduka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.