Romano: Ancelotti zna da postoji samo jedan način da ostane u Realu. Zidane? Teško

NAKON što je Real u nedjelju navečer izgubio od Barcelone koja mu je 12 kola prije kraja La Lige pobjegla na 12 bodova razlike, španjolski mediji špekuliraju da će Carlo Ancelotti na ljeto otići iz Madrida. Ugledni talijanski novinar Fabrizio Romano se složio s tim scenarijem, ali je dodao da Talijan ipak može ostati u Madridu, no samo ako osvoji ili Ligu prvaka ili Kup kralja.

''Ancelotti zna da na kraju sezone mora osvojiti trofej. Osvajanje trofeja je ključno misli li ostati'', napisao je Romano, pa se osvrnuo na eventualni povratak Zinedinea Zidanea u Real.

''Zidane u Real Madrid? Mislim da neće biti lako. Prije držimo na oku Pochettina, Raula i Tuchela koje cijene mnogi klubovi.''

Povratak Zidanea ili četiri tražena imena?

Njemački Bild je prije par dana objavio da je Real spreman na odlazak trofejnog trenera i da ima četiri potencijalne zamjene. Riječ je o Thomasu Tuchelu, Xabiju Alonsu, Mauriciju Pochettinu te Raulu Gonzalezu.

Tuchel je posljednji angažman imao u Chelseaju, s kojim je osvojio Ligu prvaka, a presudili su mu loš ulazak u sezonu i poraz od Dinama u Ligi prvaka. Alonso je legenda Reala, a trenutačno radi kao trener Bayer Leverkusena. Mauricio Pochettino je posljednji posao imao u PSG-u, koji je napustio 2022., a Raul, ikona kluba, danas radi kao trener mlade momčadi Reala.