Romano najavio senzacionalan posao hrvatskog niželigaša. Doznali smo sve detalje

Foto: Profimedia

HRVATSKI trećeligaš Kustošija sprema novi senzacionalan transfer. Klub usko povezan s najuspješnijim hrvatskim menadžerom Andyjem Barom dosad je prodao Mikayila Fayea za 5 milijuna eura u Barcelonu, a sprema i veliki izlazni transfer talentiranog Dine Klapije. Sada u Kustošiju stiže novi talent.

Radi se o 17-godišnjem Bayeu Coulibalyju, mladom reprezentativcu Malija koji slovi za jednog od najvećih afričkih talenata na poziciji defenzivnog veznog. Njegov dolazak je na X-u najavio Fabrizio Romano, najpoznatiji svjetski stručnjak za transfere. 

Faye pomogao

"Talentirani Baye Coulibaly iz Malija, rođen 2006. godine, na pragu je dolaska u hrvatsku Kustošiju 2024. godine. Posao je dogovoren. Coubaly dolazi iz Académie de Football Let etoils du mande, igrač je kojeg svakako treba pratiti", napisao je Romano.

Kako doznajemo iz izvora bliskih klubu, Kustošija će za Coulibalyja platiti 300 tisuća eura odštete, a 25% idućeg transfer također će pripasti klubu iz kojeg stiže u Hrvatsku. Veliki ulogu kod dolaska ovog nogometaša imao je i Mikayila Faye, Malijac koji se ranije uspješno prodao iz Kustošije u Barcelonu. Nahvalio je hrvatski klub i pogurao posao.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.