Romano ekskluzivno o Kovačićevom transferu: Započeti su konkretni pregovori

Foto: EPA

MATEO KOVAČIĆ (29) mogao bi uskoro napustiti Chelsea, objavio je niz engleskih medija, među kojima je i The Guardian, koji ga povezuje s Manchester Cityjem, Bayernom i Manchester Unitedom. Priča je dobila nastavak pa danas Fabrizio Romano ekskluzivno donosi informaciju da bi hrvatski reprezentativni veznjak mogao otići u Manchester City.

Romano: Pregovori su u tijeku

"Manchester City započeo je konkretne pregovore o potpisivanju Matea Kovačića ovoga ljeta. Posljednjih nekoliko dana vode se pozitivni razgovori s igračevim timom po pitanju osobnih uvjeta. Chelsea je spreman prodati Kovačića kao dio revolucije na sredini terena. Razgovori će se uskoro nastaviti", piše pouzdani Romano.

Impresivan CV hrvatskog veznjaka

Kovačić u Chelseaju igra od 2018., kad je stigao na posudbu iz Real Madrida. Godinu kasnije potpisao je ugovor s londonskim klubom na pet godina, odnosno do kraja sljedeće sezone. Za Bluese je dosad odigrao 221 utakmicu, zabio šest i asistirao za 15 golova. U sezoni 2018./2019. bio je prvak Europa lige, a 2021. osvojio je Ligu prvaka, UEFA-in Superkup i Svjetsko klupsko prvenstvo.