Transferi

Romero: Chelsea je bio sve dogovorio s igračem od 60 milijuna. Onda se pojavila Barca

Foto: Profimedia

TRAJE velika borba Chelseaja i Barcelone za Sevillinog stopera Julesa Koundea (23). Činilo se da Francuz ide u Chelsea, Sevilla je prihvatila ponudu koja je iznosila oko 60 milijuna eura te je londonski klub već zakazao liječnički pregled za svog novog igrača, piše katalonski novinar Gerard Romero.

Ipak, Romero sada tvrdi kako se situacija promijenila. Već je bilo objavljeno da Kounde neće putovati s momčadi u Portugal kako bi završio transfer, ali u zadnji tren se javila Barcelona i uspjela nagovoriti Sevillu da ga povede na pripreme, što je jako razljutilo Chelsea.

Kounde bi radije u Barcelonu

Barcelona si je tim potezom kupila vremena da pošalje ponudu Sevilli, koja je s Chelseajem već imala usmeni dogovor oko Koundea. Prema navodima španjolskih medija, Francuz bi radije prešao u Barcelonu, dok ga Chelsea pokušava pridobiti većom plaćom nego što mu Katalonci nude.

Čini se da slijedi velika borba dva europska velikana za mladog Koundea, koji je u protekle tri sezone u Sevilli skupio 133 nastupa i postigao devet pogodaka. U Andaluziju je došao 2019. iz Bordeauxa te je vrlo brzo postao neizostavan član obrane. Za francusku reprezentaciju skupio je 11 nastupa.