Romin kapetan: Ne znam što nam to Lukaku može donijeti

Foto: EPA

ROMELU LUKAKU (30) danas bi trebao postati igrač Rome. Belgijski centarfor otpisan je u Chelseaju, a nakon toga propao mu je odlazak u Juventus. Belgijac je silno htio u torinski klub, iako se do prije nekoliko mjeseci kleo u ljubav Interu, u kojem je prošle sezone bio na posudbi. Inter ga nije uspio zadržati, a onda su počele Lukakuove muke.

Na kraju će završiti u Romi na posudbi, koju je komentirao njezin kapetan Lorenzo Pellegrini: "Ne znam što bi nam Lukaku mogao donijeti, ali postoje oni koji rade na tome da se transfer dogodi. Kad bude gotovo, onda ćemo vidjeti što može donijeti, inače je to kao da pričamo o bilo kojem igraču na svijetu", rekao je talijanski veznjak. 

Lukaku je do 2026. pod ugovorom s Chelseajem, no taj ga klub također ne želi pa belgijska zvijezda traži novu sredinu. Prošle sezone postigao je 14 golova uz sedam asistencija u 37 nastupa, no to je daleko od sezone 2020./2021., kada je s 30 golova i deset asistencija vodio Inter do naslova talijanskog prvaka. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 40 milijuna eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.