ZANIMLJIVOSTI

Romina zvijezda poslala 100 ruža novoj curi radi koje je ostavila glumicu

Foto: Screenshot

NICOLO ZANIOLO, 21-godišnji veznjak Rome, na glasu je kao jedan od najvećih talijanskih talenata, ali u posljednje vrijeme ova zvijezda puni i stupce u rubrikama koje nemaju veze s njegovim igrama. U fokus javnosti stigao je nakon što se otkrilo da ima novu djevojku, treću u samo nekoliko mjeseci.

Riječ je o Chiari Nasti, influencerici s 1.8 milijuna pratitelja na Instagramu. Zaniolo joj je navodno poslao 100 ruža kao poklon, a talijanski mediji navode da je djevojka ostala oduševljena takvom gestom.

Prošle godine Zaniolo je ostavio Saru Scaperotti, djevojku s kojom je bio u vezi dvije godine, te je prohodao s rumunjskom glumicom i manekenkom Madalinom Gheneaom, koja je čak 12 godina starija. Ipak, ljubav nije dugo trajala, a Zaniolo je uskoro uskočio u novu vezu.

Zaniolo nema sportske sreće i ove sezone još nije upisao nastup. U rujnu je drugi put pretrpio ozljedu prednjih križnih ligamenata koljena. Teška ozljeda dogodila se na utakmici Lige nacija protiv Nizozemske. Talijanski mediji su sve dotad naveliko pisali o Juventusovoj želji da ga dovede, a Roma je izvjesila cijenu od oko 50 milijuna eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.