Ronaldo (39) otkrio gdje će se umiroviti: "Jako se dobro osjećam u ovoj državi"

Foto: EPA

CRISTIANO RONALDO ne staje ni pet mjeseci prije 40. rođendana. U prve tri utakmice Al Nassra u novoj sezoni postigao je tri gola. Ipak, čak ni neuništivi Ronaldo nije vječan. Zato je dobio pitanje razmišlja li o mirovini i kada bi mogao u penziju. Ovako je odgovorio:

"Ne znam hoću li se umiroviti uskoro, kroz dvije-tri godine. Ali ću se vjerojatno umiroviti u Al-Nassru. Jako sam sretan u klubu, osjećam se dobro u ovoj državi i volim igrati u Saudijskoj Arabiji. Želim nastaviti." Slijedilo je pitanje hoće li zatim postati trener. Ronaldo otkriva: "Ne razmišljam o tome. U budućnosti se vidim u poslovima izvan nogometa."

"Kada budem htio prestati igrati za reprezentaciju, to neću reći nikome"

Tjedan dana prije utakmice Portugala i Hrvatske u Ligi nacija, Ronaldo je dobio pitanje koliko će još igrati za reprezentaciju: "Kada budem htio prestati igrati za reprezentaciju, to neću reći nikome. Nitko neće znati ništa o tome. To će biti jako spontano, ali vjerujte mi da o tome moram jako dobro razmisliti kako bih bio spreman na to.

Trenutno želim pomoći svojoj nacionalnoj momčadi u predstojećim utakmicama. Liga nacija je ispred nas i želim biti spreman za nju", najavio je Ronaldo, koji je za Portugal odigrao 212 utakmica i postigao 130 golova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.