Ronaldo kritizirao Ten Haga zbog izjave: Trener Uniteda ne smije tako nešto reći

Foto: EPA

PORTUGALSKI reprezentativac Cristiano Ronaldo gostovao je u podcastu kod nekadašnjeg kolege iz Manchester Uniteda Rija Ferdinanda. U emisiji je govorio o trenutnoj situaciji u Manchester Unitedu, koja nije bajna. Momčad Erika ten Haga je na 14. mjestu nakon tri kola. Ima dva poraza i jednu pobjedu. 

"Manchester United mora započeti reizgradnju svega. To je jasno. Trebat će vremena jer to je još uvijek jedan od najvećih klubova na svijetu. Ali trebaju im velike promjene. To je jedini način da se vrate na vrh i u klubu to znaju. Trener kaže da se oni ne mogu boriti za prvo mjesto u engleskoj ligi i u Ligi prvaka. Kao trener Uniteda ne smiješ to reći. Moraš se bar boriti", rekao je Ronaldo.

Zabio za Manchester United 145 golova

Cristiano Ronaldo zabio je dva gola u dvije protekle utakmice Lige nacija, Hrvatskoj i Škotskoj. U Manchester Unitedu nije bio Ten Hagov miljenik, što je rezultiralo ružnim razlazom u studenom 2022. godine.

Bio je to Ronaldov drugi dolazak u United. Prvi put je bio u Manchesteru od 2003. do 2009. godine. Ukupno je za slavni engleski klub zabio 145 golova u 346 utakmice. Igrao je još za Sporting iz Lisabona, u kojem je započeo karijeru, te za Juventus i Real Madrid. Danas nastupa za saudijski Al Nassr.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.