Ronaldo se nudio Arsenalu? "Rugajte se koliko hoćete, ali s njim biste bili prvaci"

Foto: EPA

CRISTIANO RONALDO (38) htio je u siječnju potpisati za Arsenal, objavio je novinar Piers Morgan, koji je u sjajnim odnosima s Portugalcem. Ipak, Ronaldo je završio u saudijskom Al Nassru krajem 2022. godine nakon što je raskinuo ugovor s Manchester Unitedom. Potpisao je sa Saudijcima ugovor na dvije i pol godine te će mu godišnja plaća iznositi oko 200 milijuna eura, no u taj je iznos uključen i komercijalni dio ugovora. Time je postao najplaćeniji sportaš na svijetu.

"Rugajte se koliko hoćete, ali da su (Arsenal, op.a.) potpisali s Ronaldom kad je otišao iz Uniteda, kao što je, usput rečeno, i htio učiniti, osvojili bi Premier ligu. On zna kako osvajati velike trofeje i kako zabijati golove kada je to stvarno važno", napisao je Morgan na Twitteru.

Arsenal je cijele sezone u utrci za naslov prvaka Engleske s Manchester Cityjem, no vrlo je izvjesno da će momčad Pepa Guardiole uskoro obraniti naslov. Ronaldo je, pak, u saudijskom prvenstvu u 13 utakmica zabio 12 golova, a ima i dvije asistencije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.