Ronaldo se oglasio nakon tračeva koji su ga selili u Bayern i Newcastle

Foto: Profimedia

CRISTIANO RONALDO (38) se oglasio oko tračeva koji su ga povezali s odlaskom iz Al Nassra, u koji je stigao početkom 2023. godine. Portugalac je s novim klubom osvojio drugo mjesto u saudijskom prvenstvu pa su krenuli tračevi kako je nezadovoljan i želi otići. Povezivalo ga se s Newcastleom i Bayernom, no Portugalac je to sve odbacio.

"Sretan sam ovdje. Želim nastaviti dalje i nastavit ću u Al Nassru, optimističan sam i samouvjeren. Život u Saudijskoj Arabiji ide jako dobro i liga je dobra. Svi veliki igrači su dobrodošli, velika imena ili mladi igrači. Ako dođu, liga će se poboljšati. Sljedeće godine sam vrlo optimističan i uvjeren da će se stvari promijeniti i da ćemo ići u pravom smjeru", prenosi njegove riječi Fabrizio Romano.

Ronaldo, koji je za saudijski klub odigrao 19 utakmica i zabio 14 golova, ima ugovor još dvije godine. Ako ranije odluči otići bez opravdanog razloga, mora platiti odštetu klubu te bi bio kažnjen i četveromjesečnom zabranom igranja. Potpisao je dvogodišnji ugovor vrijedan 200 milijuna eura po sezoni.