RONALDO SLAVI SVOJ PETI NASLOV "Liga prvaka bi se trebala zvati CR7 Liga prvaka"

Getty Images / Guliver Image

CRISTIANO RONALDO podigao je pravu prašinu nakon pobjede nad Liverpoolom (3:1) izjavom da je bilo lijepo igrati u Realu te da će kroz sljedećih nekoliko dana dati odgovore na sva pitanja navijačima koji su uvijek bili na njegovoj strani. To je odmah upalilo alarm u Madridu, a u sjeni je čak ostala i 13. titula europskog prvaka, treća u nizu i četvrta u posljednja pet godina.

Međutim, par sati nakon toga Portugalac je ipak spustio loptu na zemlju... 

"To zauzima prostor ovom prekrasnom, povijesnom trenutku. Uvijek je krasno osvojiti Ligu prvaka, a moja je sezona u tom natjecanju bila odlična, od početka do kraja. No, sada nisu važna pitanja pojedinih igrača. Sve ono je malo izvučeno iz konteksta, ali možda nisam to ni trebao reći", pokajao se Ronaldo. 

Zvijezda Reala osvojila je petu Ligu prvaka u karijeri i time se izjednačila s legendama poput Alfreda Di Stefana, Hectora Riala, Paola Maldinija i Alessandra Costacurte, a ima naslova koliko i Barcelona, Liverpool te Bayern. Sa 120 golova je najbolji strijelac natjecanja u povijesti, a nakon svega je imao i jedan "prijedlog"...

"Tko je opet najbolji strijelac Lige prvaka?", upitao je reportera, pa ispalio...

"Pa Liga prvaka trebala bi promijeniti ime u CR7 Liga prvaka! Osvojio sam ih pet, više od svih igrača, i najbolji sam strijelac u povijesti", zaključio je Portugalac u svom stilu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.