Rooney o prvom poluvremenu utakmice Hrvatska - Italija: Ovo je bilo jako dosadno

Foto: EPA, Marko Lukunic/PIXSELL

HRVATSKA i Italija odigrale su 1:1 u trećem kolu skupine B Europskog prvenstva. Pogodak za vodstvo Hrvatske postigao je Luka Modrić u 54. minuti, i to nakon što mu je nepunu minutu ranije Gianluigi Donnarumma obranio kazneni udarac. Talijani su do boda došli u 98. minuti golom Mattije Zaccagnija.

Španjolska je u istom terminu pobijedila Albaniju (1:0) i tako osvojila skupinu s maksimalnih devet bodova. Italija je druga s četiri boda te ide direktno u osminu finala, a Hrvatska je treća s dva boda te ima minimalne šanse s takvim uspjehom biti jedna od četiri najbolje trećeplasirane ekipe koje će također ići u nokaut-fazu. Rasplet će se saznati kada se odigraju utakmice drugih skupina.

Rooneyju je bilo dosadno prvo poluvrijeme

U prvom poluvremenu istaknuli su se udarac Luke Sučića iz pete minute, koji je odlično zaustavio golman Gianluigi Donnarumma, dok je hrvatski vratar Dominik Livaković u 27. minuti sjajno spriječio pogodak nakon pokušaja Alessandra Bastonija. Na grafici pogledajte statistiku prvog poluvremena.

Grafika: Sofascore

Hrvatska je ukupno uputila dva udarca u prvom poluvremenu, od kojih je jedan išao u okvir gola, dok je Italija pucala šest puta, a dvaput u okvir.

Bivši engleski napadač fantastične karijere Wayne Rooney, koji je legenda Manchester Uniteda, a danas radi kao trener, prokomentirao je prvo poluvrijeme jednom rečenicom. "Ovo je bilo jako dosadno", izjavio je Rooney, prenosi BBC.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.