Rooney šokirao navijače izgledom: "Mlađi je od Ronalda, a izgleda kao da mu je 70"

Foto: EPA

WAYNE ROONEY završio je igračku karijeru kao najbolji strijelac u povijesti Manchester Uniteda i engleske reprezentacije. Trenersku je počeo 2020. u Derby Countyju, prvo kao igrač-trener, potom samo kao šef struke, a ovog ljeta preselio se u MLS, u kojem vodi momčad D.C. Uniteda. Navijače koji ga više ne vide svakodnevno šokirao je izgledom.

Fotografiju na kojoj je u društvu s Rooneyjem objavio je Amir Khan, bivši svjetski prvak u poluteškoj kategoriji i velika britanska boksačka zvijezda. Mnogi su na Twitteru krenuli komentirati izgled nekadašnje nogometne zvijezde. Fotografiju pogledajte ovdje.

Komentari su uglavnom negativni jer za mnoge Rooney izgleda neprepoznatljivo. Posebice jer je u sezoni 2020./21. još uvijek bio aktivan nogometaš. U odnosu na fotografije iz igračkih dana, evidentno je da je Rooney natukao višak kilograma, pa i komentari idu u tom smjeru.

"Zar je na američkoj dijeti?", "Nije to samo do hamburgera", "Usput, on je mlađi od Cristiana Ronalda", "Povećao se", "Debeo je", "Izgleda poput 70-godišnjeg starca", "Ima li kakvu alergijsku reakciju? Djeluje natečeno", "Koji mu se vrag dogodio", neki su od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.