Roy Keane je osudio ponašanje Brazilaca. Evo što o tome kaže njihov izbornik

Foto: Profimedia

IZBORNIK brazilske reprezentacije Tite plesom s igračima je proslavio plasman svoje momčadi u četvrtfinale Svjetskog prvenstva. Dio stručnjaka je smatrao da je to bilo nepoštovanje prema suparniku. On odbacuje takve navode.

"Pokušavamo se prilagoditi karakteristikama igrača. Jako su mladi i pokušavam se malo prilagoditi njihovom jeziku, a dio njihovog jezika je ples", rekao je 61-godišnji stručnjak, dodavši kako su mu igrači poručili da će ga natjerati da pleše s njima ako zabiju gol.

Nisu svi bili impresionirani. Bivši kapetan Manchester Uniteda Roy Keane, govoreći na britanskoj televiziji ITV-ju, rekao je da je to bio potez nepoštovanja prema suparniku: 

Keane: To ja manjak poštovanja

"Ne mogu vjerovati što gledam. Ne mogu vjerovati! Jasno mi je da su plesali nakon prvoga gola i sjajnog ulaska u utakmicu, ali ovo kasnije nije imalo smisla. Ne sviđa mi se to. Ljudi kažu da je to dio njihove kulture, ali za mene je to čisto pokazivanje manjka poštovanja prema protivniku."

Tite se ne slaže s time.

"Nema druge interpretacije osim sreće kod gola, sreće za momčad, sreće zbog izvedbe. Nije bilo nepoštovanja prema protivnicima ni prema njihovom izborniku", rekao je.