Roy Keane: Otpisao sam Modrića kad je došao u Real. Nisam znao da je tako dobar

Foto: EPA

HRVATSKA je izgubila 3:0 od Španjolske na Olimpijskom stadionu u Berlinu u prvom susretu skupine B Europskog prvenstva. Momčad izbornika Zlatka Dalića sva tri pogotka primila je u prvom poluvremenu. Alvaro Morata zabio je u 29., Fabian Ruiz u 32. minuti, a Dani Carvajal u sudačkoj nadoknadi. Bruni Petkoviću je poništen pogodak u drugom poluvremenu.

Luka Modrić (38) je kao kapetan vodio momčad u svom 176. nastupu za reprezentaciju, s kojom je osvojio drugo i treće mjesto na svjetskim prvenstvima te drugo u Ligi nacija. Roy Keane (52), legendarni veznjak s 477 nastupa za Manchester United, radi kao stručni komentator ITV-a tijekom Eura. Uoči susreta Hrvatske i Španjolske govorio je o Modriću.

"Otpisao sam Modrića kada je otišao u Real Madrid. Oduvijek sam znao da je dobar igrač, ali ne tako dobar. Nevjerojatan je, dobro igra iz tjedna u tjedan", rekao je Keane, koji je s Unitedom osvojio 17 trofeja, a bio je poznat po borbenosti, pa i gruboj igri.

Modrić je legenda Reala

Podsjetimo, Modrić je karijeru započeo u Dinamu, koji ga je slao na posudbe u mostarski Zrinjski i zaprešićki Inter. Nakon što se dokazao u prvoj momčadi Dinama, Tottenham ga je 2008. godine doveo za 22.5 milijuna eura.

U londonskom klubu proveo je četiri godine, a potom ga je Real doveo za 35 milijuna eura. S madridskim klubom osvojio je sve što je mogao, odnosno ukupno 26 trofeja, i po tome s Nachom Fernandezom dijeli status najtrofejnijeg igrača u povijesti kluba. Iako je na pragu 39. rođendana, očekuje se da će Modrić potpisati novi jednogodišnji ugovor s Realom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.