Kvalifikacije za SP

Ruska zvijezda: Ne smijemo se bojati Hrvatske. Modrić? Jedan od najboljih na svijetu

Foto: EPA

JEDAN od najboljih igrača ruske reprezentacije Aleksandr Golovin razgovarao je s FIFA-inim službenim portalom uoči dvoboja odluke s Hrvatskom koji se igra u nedjelju od 15 sati. Golovin je u jednom trenutku bio upitan za taj ogled zbog lakše ozljede, no bit će spreman za nastup na Poljudu. Najprije se prisjetio ogleda ovih reprezentacija u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva 2018. godine.

"Ne smijemo se bojati Hrvatske"

"Vrlo dobro se sjećam te utakmice, sjećam se svojih dobrih i loših trenutaka. Bila je to moja najlošija utakmica na prvenstvu. Uspjeli smo izjednačiti u produžetku i odvesti utakmicu u raspucavanje jedanaesteraca, no ondje nismo imali sreće. To je lutrija, a sreća nije bila na našoj strani", rekao je Golovin pa se posvetio sutrašnjem susretu:

"Moramo se posvetiti utakmici i biti maksimalno koncentrirani. Moramo biti i kompaktni u obrani te istovremeno se ne smijemo bojati. Moramo igrati kao momčad, a ne kao individualci."

Same riječi hvale imao je ovaj igrač Kovačevog Monaca za hrvatskog kapetana Luku Modrića: "Modrić je sjajan nogometaš, jedan od najboljih na svijetu na svojoj poziciji. Potpuno je zaslužio biti imenovan najboljim igračem svijeta nakon Svjetskog prvenstva 2018. godine. Po mom mišljenju, svake godine dokazuje da je među tri najbolja veznjaka svijeta."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.