Süle o 19-godišnjem talentu: Kao da ima troje djece. Nisam to još vidio

Foto: EPA

BORUSSIA DORTMUND u četvrtom kolu Lige prvaka ugostit će Sevillu. Utakmicu je najavio stoper dortmundskog kluba Niklas Süle. Novinari su ga pitali o suigraču Judeu Bellinghamu, 19-godišnjem engleskom veznjaku kojeg, među ostalim, žele Liverpool i Real Madrid i kojeg španjolski mediji vide kao zamjenu za Luku Modrića.

"Jako je dobar za svoje godine. Nikad nisam vidio 19-godišnjaka s kojim imaš osjećaj da kod kuće ima troje djece. On je svjestan da će voditi momčad i boriti se za nju. To je impresivno za vidjeti. Pokušavam mu malo pomoći razgovorom", rekao je Süle o Bellinghamu. Inače, Bellingham je prošli tjedan bio kapetan Borussije koja je s 2:1 u Španjolskoj pobijedila Sevillu u prvom međusobnom ogledu grupne faze.

Novinar njemačkog Sport1 Patrick Berger pitao ga je "kako može biti tako hladan u svojim godinama u Ligi prvaka". Bellingham je odgovorio: "Ne znam ništa o tome. Na terenu sam poput manijaka, želim doći do lopte i dati sve za momčad. Najvažnije je da Borussija pobjeđuje. Sretan sam ako mogu tome doprinijeti."

Transfermarkt: Bellingham vrijedi 90 milijuna eura

Bellingham je u Borussiju stigao kao 17-godišnjak za 25 milijuna eura iz Birminghama. Odigrao je 102 utakmice za njemački klub i zabio 14 golova uz 20 asistencija. Za englesku reprezentaciju je, pak, upisao 17 nastupa. Transfermarkt njegovu vrijednost procjenjuje na 90 milijuna eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.