S Dinamom je pet puta bio prvak, s Rijekom slavio četiri trofeja. Sad je u Rudešu

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

IVAN TOMEČAK, bivši desni bek Dinama, Rijeke, jednom i hrvatski reprezentativac, novi je igrač drugoligaša Rudeša. Zagrebački klub koji je prošle sezone ispao iz SuperSport HNL-a u drugoligaško okruženje, potvrdio je taj posao na Facebooku. Tomečak je više puta 2014. i 2015. godine bio pozivan u reprezentaciju Hrvatske. Svoje jedine minute, njih 18, odigrao u porazu od Argentine 1:2.

"Iskusni 34-godišnji Zagrepčanin, bivši reprezentativac, bivši igrač velikana poput Dinama, Rijeke, Dnipra i Club Bruggea, također i bivši igrač Rudeša - povratnik je u svlačionicu podno tribine bl. Alojzija Stepinca! Ivan je ljetni dio prošle sezone u #hnl proveo u našem dresu, a u klub se vraća kao veliko pojačanje i vjerujemo da će svojim iskustvom doprinijeti mladom kadru u borbi za povratak u odabrano društvo najvišeg ranga hrvatskog nogometa", napisao je klub.

Tomečak je najveći dio karijere proveo u Rijeci (191 utakmica) i Dinamu (95), a nastupao još za Al Nassr, Pafos, Dnjipro... Zadnji klub u kojem je bio je Gorica. S Dinamom je osvojio devet trofeja, među kojima i pet za najbolju momčad u Hrvatskoj. S Rijekom je triput bio pobjednik kupa i jednom superkupa.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.