S prvom ekipom Hajduka trenira 15-godišnji talent. Evo tko je on

Foto: hajduk.hr

TRENINGU prve momčadi Hajduka za vrijeme reprezentativne stanke priključen je mladi Bruno Durdov (15). Radi se o ljevonogom dječaku, učeniku drugog razreda srednje škole, rođenom u Splitu u prosincu 2007. godine. Trenutno je član kadeta Hajduka za koje ove sezone nastupa na poziciji desnog krila. 

Vodeći je strijelac 1. Nogometne lige za kadete s osam golova u 11 utakmica, a Hajduk je u ovom trenutku na trećem mjestu ligaške ljestvice sa šest bodova zaostatka za vodećim Dinamom.

Došao iz kluba u kojem je igrao Marko Livaja

Prvi klub u kojem je trenirao nogomet bio je GOŠK iz Kaštel Gomilice za koji je kao dječak igrao i Marko Livaja, ali i još dva bivša igrača Hajduka i reprezentativca Hrvatske - Mario Pašalić i Antonio Milić. 

U akademiju Luka Kaliterna došao je 2015. godine. Upisao je 124 službena nastupa za različite selekcije Hajduka te postigao 50 pogodaka. S klubom ga do ljeta 2026. godine veže stipendijski ugovor koji je potpisao prije manje od mjesec dana.

Prošle godine nastupao je za U-15 reprezentaciju Hrvatske, a odnedavno je član U-17 izabrane vrste. Početkom studenog sudjelovao je u prvoj rundi kvalifikacija za Europsko prvenstvo do 17 godina te je nastupio u sve tri utakmice, dva puta startao i zabio jedan gol.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.