lige petice

S Realom je bio prvak Europe, a onda je završio u zatvoru. Sad je pronašao novi klub

Foto: Profimedia

SJEĆATE li se Raula Brava (40)? Ovaj bivši španjolski reprezentativac je s Realom bio prvak Europe 2002., a dres kraljevskog kluba je nosio pet godina. S Olympiacosom je tri puta bio prvak Grčke, a nastupao je još za Leeds, Aris, Rayo Vallecano, Veriju, Cordobu i Beerschot. Bravo je prije tri godine bio u središtu korupcijskog skandala oko namještanja utakmica u La Ligi te je zbog toga završio i u zatvoru.

"Raul Bravo smatra se vođom, uz Borju Fernandeza iz Real Valladolida, bivšeg igrača Carlesa Arandu, Samu Saiza iz Getafea i Iniga Lopeza koji trenutno igra za Deportivo", pisala je Marca prije tri godine.

Također, Bravo je bio uhićen i optužen za pokušaj atentata na Darka Kovačevića, proslavljenog srpskog napadača. Prije dvije godine Kovačević je bio u automobilu kada se napadač dovezao do njega. Izašao je iz auta i zatim prišao vozilu bivšeg legendarnog srpskog nogometaša.

Namještanje utakmica i optužbe za atentat na Darka Kovačevića

Kovačević je u posljednji tren uspio reagirati i leći te si je tako spasio život. Pojedini mediji su pisali kako se Kovačević zamjerio Bravu u Olympiacosu, gdje su zajedno dijelili svlačionicu od 2007. do 2009.

Ipak, bivši igrač Real Madrida negirao je sve optužbe u razgovoru za Marcu.

"Ostao sam šokiran kada sam vidio da piše da sam ja naručio ubojstvo", započeo je Bravo pa nastavio: "To sam već jednom rekao, moj odnos s Darkom je sjajan. Njihove optužbe su potpuna izmišljotina, ludilo.

Pričao sam s Darkom, nazvao me dva dana nakon toga i znao sam da će se nasmijati na takve gluposti. Priznao je da mu se obitelj boji i da ne zna zašto se ovo dogodilo. Rekao sam mu da ostane miran", priča Bravo.

Nakon svih nevolja i problema koje je imao u privatnom životu, Bravo se u 41. godini nakon skoro pet godina pauze odlučio vratiti nogometu. Ljetos je potpisao za Pego, a sad je postao član španjolskog niželigaša Beniope koja ga je ponosno predstavila na službenim stranicama kluba.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.