međunarodni nogomet

S velikanom je osvajao europske naslove, a sad s 32 godine ne sliči na nogometaša

SJEĆATE li se Brazilca Waltera? Ovaj 32-godišnji napadač karijeru je počeo u Internacionalu, s kojim je 2010. osvojio Copa Libertadores. U Portu se zadržao čak devet godina i za to je vrijeme osvojio dva naslova prvaka i Europa ligu 2011. U to je vrijeme bio veliki potencijal i mnogi su mu predviđali sjajnu budućnost, no danas s 32 godine izgleda neprepoznatljivo.

Potpisao je za brazilski niželigaš Amazonas koji igra u tamošnjoj Serie D, a prije par dana je debitirao u četvrtfinalu amazonskog prvenstva protiv Fasta.

Walter danas izgleda neprepoznatljivo, ima barem dvadeset kilograma viška i svojom pojavom postao je hit na društvenim mrežama. Ipak, on ne odustaje od nogometa. S novom momčadi je trenirao samo dva dana prije nastupa i nije bio zadovoljan debijem.

"Bez sumnje, trenirati samo dva dana s ekipom je komplicirano. Još uvijek nisam pronašao stan u kojem ću živjeti ovdje. Sljedeći tjedan ću riješiti pitanje stana pa ću biti još bolji za idući susret", rekao je Walter poslije utakmice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.