Šafarić: Ovu pobjedu posvećujemo Mariju Kovačeviću. Čeka ga borba

Foto: Damir Spehar/PIXSELL

VARAŽDIN je posljednji četvrtfinalist ovosezonskog SuperSport Hrvatskog kupa. U utakmici osmine finala punoj preokreta Varaždin je na domaćem terenu svladao Istru 3:2. Domaće nogometaše s klupe je vodio sportski direktor Nikola Šafarić jer je Mario Kovačević privremeno odstupio s dužnosti kako bi operirao karcinom na predjelu plućnog krila.

"Jedan od ljepših trenutaka u karijeri. Ostat će mi ova utakmica zauvijek u sjećanju. Ovu pobjedu posvećujemo Mariju Kovačeviću kojeg čeka borba, ali vjerujemo da će po njega sve dobro ispasti. Pričali smo, no nismo ga željeli mnogo zamarati", rekao je Šafarić pa dodao:

"Prije utakmice rekao sam igračima da tu ima prostora za više s obzirom na prošlu utakmicu u Puli i tako je bilo. Jako emotivna i fizički zahtjevna utakmica. Otvorili smo na najbolji mogući način i onda preokret. Moji igrači su pokazali ogromnu želju i htijenje. Dva mjeseca nismo pobijedili utakmicu, ali sve smo dali danas. Znali smo da to imamo u sebi, tu dodatnu energiju koja nas je vodila do pobjede."