Sahiti: Hajduk će me pustiti u slučaju dobre ponude. A ove sezone idemo po titulu

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

EMIR SAHITI dao je intervju za Gazetu Blic u kojem je govorio o tome kako je prihvaćen u Splitu i šansama Hajduka za naslov. Istaknuo je koliko uživa igrati u bijelom dresu te dodao da bi ga mogao napustiti prije isteka ugovora bude li u splitski klub stigla odgovarajuća ponuda.

"U Hajduku sam šest godina. Nije lako ondje igrati, puno je navijača, kvalitetnih igrača i talenata i nije lako biti dio te momčadi, a posebice njene početne postave. Navijači su fantastični, najbolji u Hrvatskoj. Kada ostavljate sve na terenu, čak i ako tada igrate loše, oni vas uvijek bodre", istaknuo je Sahiti i nastavio:

"Ovdje se osjećam sjajno, Torcida me poštuje i voli kao igrača. Ja ljubav uzvraćam dobrim igrama. Navijači su naš dvanaesti igrač, osjećamo se kao kod kuće na kojem god stadionu da igramo. Zbog toga postoji i pritisak, ali nemam problema s tim. Naviknut sam."

Uskoro odlazak u Europu?

"Imamo vrlo dobru momčad, fantastičnog trenera i mjesta za napredak. Pred nama je još 16 utakmica, za početak derbiji s Rijekom i Osijekom. Teško je postati prvak Hrvatske, ali ovo je naša godina. Ići ćemo do kraja, nećemo se predavati i vjerujem da ćemo slaviti titulu", nastavio je Sahiti o šansama i snovima trenutačno vodeće momčadi SuperSport HNL-a.

Na upit o svojoj budućnosti ovako je odgovorio:

"Imam važeći ugovor na još dvije i pol godine, ali klub je spreman pustiti me dođe li dobra ponuda. Očekujem da bi se to moglo dogoditi u ljeto, da bi se mogao javiti neki europski klub."

Pročitajte više