Samovojska o mladom igraču Rijeke: Pitam se igra li u reprezentaciji krivi Pašalić

Foto: EPA

MLADI krilni napadač Rijeke Marco Pašalić (22) iz rodne Njemačke, nakon što je dvije godine bio član druge ekipe Borussije Dortmund. Mladi reprezentativac Hrvatske odmah se pokazao kao pun pogodak. U prvih devet nastupa za Rijeku namjestio je dva i zabio šest pogodaka, od kojih su većina bili spektakularni udarci izvan kaznenog prostora.

U HRT-ovoj emisiji posvećenoj Ligi prvaka, Anton Samovojska komentirao je i nadolazeću utakmice Rijeke protiv Lillea: "Rijeka ima vrlo mlad kadar. Tu se vidi potencijal među tim igračima. Gledam Pašalića pa se pitam je li u reprezentaciji igra krivi Pašalić, kako je ovaj otvorio sezonu. Perfektno. Izvanredno. Kakva ljevica i kakve pogotke postiže, to je fantastično.

"Krivi Pašalić" je brončani iz Katra

Teško je mladim igračima stalno igrati perfektno, za to je ipak potrebno iskustvo. Za sutrašnju utakmicu sam i jednu stvar siguran sto posto jer poznajem Željka Sopića. On je rekao da će na teren izaći 11 lavova. On je kadar uistinu poslati na igralište jedanaest lavova i stvoriti ih takvima."

"Krivi Pašalić" o kojem je govorio Samovojska je veznjak Atalante i hrvatske reprezentacije Mario Pašalić (28), bivši igrač Hajduka, Monaca, Elchea, Spartaka i Milana. Stariji Pašalić je s reprezentacijom prošle godine osvojio svjetsku broncu, nastupivši na svim utakmicama u Katru. U ligama Petice odigrao je preko 200 utakmica, a u karijeri je za klubove i reprezentaciju zabio 84 gola.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.