Savršena utakmica Dinamovog asa. Pogledajte hat-trick koji je Drmić zabio Rudešu

Foto: Igor Soban/PIXSELL

JOSIP DRMIĆ odigrao je fantastičnu utakmicu protiv Rudeša i sa svoja tri gola pomogao Dinamu da stigne do pobjede 5:1. U 63 odigrane minute izgledao je dominantno protiv najslabije momčadi SuperSport HNL-a i gurnuo se u prvim plan iskoristivši izostanak Brune Petkovića i napokon opipljivu minutažu u ovoj sezoni.

 

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Bila je ovo peta ligaška utakmica koju je Drmić ove sezone odigrao za Dinamo, ali prva u kojoj se njegova minutaža ne može opisati kao skromna. Protiv Hajduka je odigrao 11 minuta, protiv Rijeke tek jednu, s Osijekom dobio priliku dugu 18, a protiv Slaven Belupa 14 minuta. Izostanak Petkovića protiv Rudeša iskoristio je u potpunosti.

Hat-trick u prvoj pravoj minutaži

Svoju odličnu večer najavio je već u 3. minuti kad se našao u šansi, ali je pucao pokraj gola, no u 27. nije mogao promašiti. Ljubičić je odigrao lijepu loptu preko obrane domaćina za Vidovića koji sjajno nesebično ostavio Drmiću, za prvi mat nedjeljne večeri.

Na drugi je čekao do 48. minute kada se nakon proigravanja Sučića sjurio prema Kralju i gurnuo loptu pokraj njega za povećanje Dinamove prednosti na 3:0. Hat-trick je kompletirao udarcem glave u 58.