Šeik poslao javnu ponudu Hrgoviću. Evo protiv kojih boraca se može boriti 8. ožujka

Foto: Profimedia

TYSON FURY morao je odgoditi meč s Oleksandrom Usikom zakazan za 17. veljače. U Rijadu se trebao održati spektakl između Britanca i Ukrajinca za titulu apsolutnog prvaka boksačke teške kategorije, no on je otkazan zbog Furyjeve ozljede. Pojavila se informacija da bi to moglo dati šansu Filipu Hrgoviću za napad na tron protiv Usika, no Saudijci su odustali od te opcije.

Turki Alalshikh, saudijski savjetnik na kraljevskom dvoru i trenutačni predsjednik Opće uprave za zabavu, sada se oglasio i poslao javnu ponudu Hrgoviću za sudjelovanje na eventu koji 8. ožujka predvode Anthony Joshua i Francis Ngannou. Ponudio mu je i popis suparnika s nekoliko zanimljivih imena.

Hrgović može birati između Daniela Duboisa (20-2), Martina Bakolea (20-1), Franka Sancheza (24-0), Jarella Millera (26-1-1), Agita Kabayela (24-0) i Jareda Andersona (16-0). 

Alalshikh je najavio i da bi se Hrgović krajem godine mogao boriti protiv Joshue za privremeni IBF-ov naslov jer Fury i Usik, koji će se boriti 18. svibnja, imaju dogovorenu i klauzulu o revanšu.