Šest dana prije meča života MMA borkinja saznala da je u trećem mjesecu trudnoće

Foto: Instagram / Corinne Laframboise

KANAĐANKA Corrine Laframboise, 34-godišnja MMA borkinja, pripremala se za meč karijere u kojem bi joj pobjeda donijela ugovor s UFC-om, ali morala ga je otkazati jer je nekoliko dana prije okršaja saznala da je trudna.

Lafromboise u profesionalnoj karijeri ima omjer 8-4 i tri uzastopne pobjede, a početkom rujna trebala se boriti s Rainn Guerrero u Dana White's Contender Seriesu za ugovor s UFC-om. Tijekom priprema bila je na obaveznom liječničkom pregledu i kad je očekivala da će joj doktori dati odobrenje za meč, saznala je šokantnu vijest, piše BBC.

Šest dana prije meča liječnik joj je rekao da se prema visini razine hormona vidi da je trudna već tri mjeseca ili da nosi blizance. Ispostavilo se da nosi samo jednu kćerkicu, a iako je primijetila nuspojave trudnoće, pripisivala ih je naporima priprema, zbog kojih nije ni dobivala na težini.

Nasreću, nije sparirala na pripremama

Borbu života Kanađanka je bez oklijevanja otkazala kako bi zaštitila dijete od udaraca, a pukom srećom do štete nije došlo ni tijekom priprema, na kojima uopće nije sparirala.

"Već prvog vikenda priprema trebala sam sparirati, ali ozlijedila sam gležanj. Stopalo mi je nateklo i tijekom cijelih priprema uopće nisam mogla sparirati. Samo sam plivala, radila kardio, uopće nisam primala udarce. Mislim da se život pobrinuo da sve ovako ispadne, sve se događa s razlogom", rekla je Lafromboise, prvakinja promocije UAE Warriors u lakoj kategoriji.

Kao i većini boraca, UFC joj je bio san, ali sad više nije sigurna hoće li ga nastaviti slijediti. "Ne mogu reći, želim se fokusirati na bebu pa ćemo vidjeti. U najboljem scenariju, nastavit ću se boriti. Znam da pripadam u UFC, dovoljno sam jaka, volim završavati borbe u prve dvije runde, pravim dobar šou i prilično sam tržišno isplativa", rekla je Laframboise.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.