Sevillini ultrasi ne žele ići na domaću utakmicu s Realom. Razlog je Vinicius

Foto: EPA

SEVILLA i Real Madrid igrat će na stadionu Ramon Sanchez-Pizjuan u subotu, u pretposljednjem kolu španjolskog prvenstva. Za obje momčadi ovo je vrlo bitna utakmica. Real želi zadržati drugo mjesto u ligi, dok Sevilla bodovima može stići do mjesta koja vode u europska natjecanja. 

No čini se da Sevilla neće imati punu podršku na stadionu. Kako pišu mediji bliski Sevilli, najvjerniji navijači odlučili su da neće doći na stadion zbog presedana koji se dogodio ovaj tjedan. Naime, napadaču Real Madrida Viniciusu Junioru poništen je crveni karton koji je dobio protiv Seville.

Poziv na bojkot

Vinicius je cijelu utakmicu trpio uvrede s tribina, a eskaliralo je u zadnjim trenucima kad je Brazilac udario protivnika i dobio crveni. Nakon toga su VAR suci suspendirani jer nisu vidjeli da je Viniciusa protivnik zapravo prvi uhvatio za vrat.

Navijači Seville smatraju da nema dovoljno dokaza da se Viniciusu poništi crveni karton i zato ne žele doći na utakmicu. Pozvali su i sve ostale navijače andaluzijskog kluba da se povedu za njihovim primjerom i bojkotiraju utakmice.