Šibenik predstavio Carevića kao novog trenera i izostavio da je bio igrač Hajduka

HNK Šibenik rastao se s dosadašnjim trenerom Damirom Čanadijem, a odmah je za novog trenera imenovan Mario Carević. Bivši veznjak Hajduka na Šubićevac dolazi kako bi klub sa Šubićevca vratio u prvu SuperSport HNL-a, a Carević je predstavljen na klupskim stranicama kao novi trener. No u objavi Šibenika je zanimljivo da je administrator naveo niz klubova za koje je Carević igrao, a nekako je zaboravio na Hajduk. Što u kontekstu rivaliteta dva kluba priču čini dodatno zanimljivom

''Mario Carević bivši poznati igrač i hrvatski reprezentativac u bogatoj igračkoj karijeri zaigrao je u velikim domaćim i inozemnim klubovima od kojih ističemo VfB Stuttgart, KSC Lokeren, NK Krka… Nakon završene igračke karijere posvetio se trenerskoj tijekom koje je uspješno vodio veliki broj hrvatskih klubova poput NK Varaždin, NK Rudeš, NK Hrvatski dragovoljac, a posljednji trenerski angažman imao je u Sloveniji gdje je bio glavni trener prve momčadi NK Krka. Nadamo se da će Carević rezultatima razuvjeriti sve koji mu ne vjeruju i vratiti Šibenik gdje pripada'', stoji u priopćenju u kojem je navedena Krka, a ne Hajduk.

Šibenik je Carevića predstavio na Facebook stranici kluba, no reakcije navijača na novog trenera nisu nimalo pozitivne. Navijačima Šibenika smeta što im u klub dolazi ime koje je veliki trag ostavilo u Hajduku. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.