HNL

ŠIBENIK - VARAŽDIN 0:0 Orkansko jugo uništilo jednu od važnijih utakmica za ostanak

Foto: Pixell

ŠIBENIK i Varaždin su na Šubićevcu po orkanskom jugu odigrali važnu utakmicu u borbi za ostanak. Utakmica bez velikih šansi završila je bez golova.

Premda je Šibenik bio bolja, opasnija i konkretnija momčad s puno većim posjedom, loše vrijeme i jaki vjetar onemogućili su igrače obje momčadi da u ovom uvjetima prikažu bolji nogomet i remi je jedini zaslužen ishod ove utakmice.

Dvoboj na Šubićevcu odigran je po teškim vremenskim uvjetima, jak vjetar ometao je igrače od samoga početka, a u drugom poluvremenu dodatne probleme stvarala je jaka kiša, pa su izostali pogoci, ali i veće prilike.

Šibenik je ovim bodom stigao na šesto mjesto s 21 bodom, dva više uz utakmicu manje od osmog Varaždina. Između njih smjestio se Slaven Belupo koji ima bod manje i utakmicu manje od Šibenika, a bod više i dvije utakmice manje od Varaždina.

Na dnu su Lokomotiva s 15 i Istra 1961, koja od 17.05 igra protiv Dinama, s 13 bodova.

ŠIBENIK: Labrović - Mesa, Schildenfeld, Bilić - Pajić, Ćurić (od 85' Martin), Bulat, Kvesić - Rak (od 70' Bailone), Sahiti (od 70' Alimi), Jurić

VARAŽDIN: Horkaš - Memija, Grgec, Čelić, Pellumbi - Postonjski, Elezi (od 74' Stolnik), Đurasek - Posavec (od 74' Herrera), Boban (od 81' Benko), Obregon (od 90' Glavina)

Standings provided by SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.