Simeone: Doktor nam je u 11. mjesecu rekao da smo skoro mrtvi

Foto: EPA

ATLETICO MADRID na dobrom je putu da sezonu završi na drugom mjestu u španjolskom prvenstvu - iza Barcelone, a ispred Real Madrida. Momčad Diega Simeonea loše je odradila prvi dio sezone, a u drugom je jedna od najboljih momčadi u Europi. Atletico je iskoristio zaokupljenost Reala Ligom prvaka da potpuno preokrene sezonu.

"U studenom je naša ekipa bila u bolnici. Doktor je došao i rekao da smo skoro mrtvi. Radili smo nakon toga svaki dan i gledali što sve možemo poboljšati. Onda je doktor rekao da smo itekako živi. Mislite da je lako ući u Ligu prvaka? Obucite crno odijelo osam mjeseci pa mi recite je li lako", rekao je Diego Simeone na konferenciji za medije.

"Svi daju najbolje od sebe"

"Kad smo bili u problemima, dobio sam sjajnu reakciju od igrača. Vratili su se iz tih problema drugačiji, suočili su se s teškim situacijama i momčad je otad samo rasla. Oblak, Hermoso, Witsel i Gimenez su strašno napredovali. Carrasca da ne spominjem...

De Paul vidi igru kao nitko drugi. Doprinos Saula, Lemara, Barriosa, Morate, Memphisa, Corree... Svaki od njih ima svoje mjesto u ovoj momčadi. Griezmann igra fantastičnu sezonu, svi daju najbolje što imaju od sebe. Sretan sam. Pola godine je bilo jako teško, ali sad sam sretan", zaključio je Simeone.