DAVIS CUP

Škugor: Zbog mog servisa smo izgubili. Trebao sam vrijeme zbog životnih odluka

Screenshot: Index

HRVATSKI par Mate Pavić i Franko Škugor izgubio je od Rohana Bopanne i Leandera Paesa meč parova u ogledu kvalifikacija za finalni turnir Davis Cupa. Odlučujući bod Hrvatskoj protiv Indije pokušat će donijeti Marin Čilić.

Pratimo uživo reakcije nakon meča. 

"Nisam bio na nivou na kojem sam mogao biti, ali to je tenis. Mate je bio bolji od mene, ja sam imao uspone i padove u igri, posebno na servisu, i zato smo izgubili meč. Nadam se da će Marin pomoći", rekao je Franko Škugor za HRT nakon meča pa je riječ dao Mati Paviću:

"Oni su dobar par, iskustvo je prevagnulo. Šteta, spasili smo dvije meč-lopte, imali smo sve, izvukli su se iz svega, ali oni su na kraju odigrali više dobrih poena, ona dva reterna i velika šteta", rekao je Pavić. 

Paes?

"On je i dalje jako agilan, iznenađujuće spreman, ima u sebi te susrete, voli igrati u ovakvoj atmosferi, možda mu fali malo konstante na turnirima, a ovdje je opasan", istaknuo je Pavić.

Sedam godina niste igrali zajedno.

"Puno je ozlijeđenih igrača, ja sam se također odvojio, trebao sam vremena za sebe zbog nekih životnih odluka. Našli smo se u situaciji da moramo ovako izgledati, trenirali smo dobro, igrali smo koliko smo mogli, borili smo se. Mislim da smo dali sve od sebe, ali nije išlo", rekao je Škugor.

Konferencija za medije

"Imali smo meč u rukama u nekoliko trenutaka, ali nismo uspjeli slaviti. Iskreno sam se iznenadio koliko su Indijci dobro odigrali ovaj meč", rekao je Pavić pa je još jednom to sve ponovio na engleskom i presica je brzo zaključena. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.