Najbolji strijelac hrvatske kadetske lige potpisao za Slaven Belupo

Foto: Facebook / NK Slaven Belupo

POSLJEDNJEG dana prijelaznog roka u Hrvatskoj Slaven Belupo doveo je 16-godišnjeg napadača Franu Vlašića, prvog strijelca hrvatske kadetske lige i igrača koji je postigao gol na debiju za U-17 reprezentaciju u pobjedi protiv Crne Gore 2:0.

"Velik je ovo iskorak u mojoj karijeri. Znam u koliko ozbiljan klub sam stigao i sada je sve na meni. Želim napredovati i razvijati se na najbolji mogući način, a to ću učiniti jedino ako ću na svakom treningu biti maksimalno angažiran", rekao je Vlašić, prenosi koprivnički klub na svojoj Facebook stranici.

Dolazi iz Sesveta

Vlašić u Slaven dolazi iz Sesveta, za čiju je kadetsku momčad postigao 14 golova ove sezone. Karijeru je započeo u Župi dubrovačkoj, a poslije je igrao za Nogometnu akademiju Libertas i pionire DOŠK Dubrovnika 1919, piše Dubrovački vjesnik.

Frano Vlašić, najbolji strijelac kadetske lige s 14 postignutih pogodaka u jesenskom dijelu prvenstva, novi je igrač...

Posted by NK Slaven Belupo on Tuesday, February 14, 2023

"Ovaj potpis je samo nastavak naše klupske politike i okretanja prema mladima i perspektivnima. Drago mi je da smo doveli najboljeg strijelca kadetske lige i vjerujem da ćemo uz pravilan i sustavan rad u perspektivi dobiti pravog igrača", prokomentirao je novu akviziciju Slavenov trener Zoran Zekić, kojem će Vlašić konkurirati za prvu momčad. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.