Slavenov hat-trick heroj u Kumanovu: Cilj nam je bio postići gol, a po prvi put sam zabio tri!

ALJOŠA VOJNOVIĆ je na Slavenovom gostovanju u Makedoniji postigao podvig vrijedan pažnje, jer na stranu što Milano nije Milan, ali zabiti po prvi put u karijeri tri gola na europskoj utakmici, svakako nije mala stvar. Bivši igrač Sesveta i Osijeka je u iznimno napadački postavljenoj ekipi Milivoja Bračuna bio neumoljivo ubojit pred suparničkim golom i Slavenu osigurao plasman u 3. pretkolo Europske lige već nakon prvog susreta, koji je Slaven dobio 4:0.

Prvi gol je Vojnović postigao pet minuta prije kraja prvog poluvremena kada je manirom rasnog strijelca Purićev nabačaj s desne strane trzajem glave pretvorio u 2:0 za njegovu momčad. Niti dvije minute poslije Vojnović je iskoristio još jedan nabačaj s desne strane (Jurićev) i ovaj put nogom poentirao iz blizine. Treći gol u pet minuta Vojnović je postigao u posljednjoj minuti prvog poluvremena nakon što ga je poslužio suigrač iz napada, Bojan Vrućina.

"Očekivao sam malo veći otpor, no imali smo sreće što su oni u problemima, mislim da je to razlog što smo postigli četiri pogotka. Cilj nam je bio postići gol u gostima, no otvorilo nam se i došli smo do uvjerljive pobjede. Ovo je moj prvi hat-trick u službenim utakmicama u seniorskoj konkurenciji, normalno da sam sretan zbog toga", rekao je za SN Vojnović.

"Bio je to moj prvi hat-trick u karijeru, presretan sam, iako moram priznati da nisam potpuno zadovoljan svojom prezentacijom, mogu ja i bolje, samo trebam još malo vremena da se priviknem na nove uvjete i sugirače. Da, Bio bi zadovoljan sa desetak golova ove sezone", dodao je Vojnović za službene stranice Uefe.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.