Slovački mediji vrlo brzo otkrili Cicinu sklonost dobroj kapljici

ZLATKO KRANJČAR jučer je preuzeo klupu slovačke Dunajske Strede koju će voditi do kraja prvenstva. Nakon pet uzastopnih poraza u prvenstvu, momčad je smijenila Nijemca Wernera Loranta i na njegovo mjesto postavila Cicu koji će pokušati izboriti Kup Uefa.

Slovački klub htio je angažirati Otta Barića koji je angažman odbio, ali je klubu toplo preporučio Cicu.

Informaciju, koja je pomalo začudila hrvatsku javnost, potvrdio je i predsjednik Dunajske Strede Khashayar Mohseni.

"Mogu potvrditi da je Zlatko Kranjčar novi trener. U ponedjeljak navečer smo imali sastanak u Beču i dogovorili da će do kraja sezone voditi momčad. Naslijedit će Loranta Wernera koji je bio moj dobar prijatelj", rekao je predsjednik kluba.

Portal Bumm u predstavljanju Kranjčara podsjeća kako je on bivši hrvatski izbornik koju je reprezentaciju preuzeo nakon Eura 2004. i vodio je na Svjetskom prvenstvu 2006. Portal navodi i njegovu izjavu: "Bio sam nogometaš i znam kako reagirati u kriznim situacijama."

Posljednji Kranjčarov angažman u Croatiji iz Sesveta neslavno je završio, napustio je klub nakon što su pale teške riječi između njega i predsjednika.

"Kranjčar je pio svaki dan iako se istovremeno kleo da neće posezati za čašicom", navodi portal Zubakovu izjavu.

Nakon toga, prema pisanju Bumma, za Kranjčara je bio zainteresiran Honved. Međutim, trener je tražio preveliku plaću, osam do deset tisuća eura mjesečno što Mađari nisu htjeli platiti iako je Cico smatrao da je su to realna primanja za bivšeg izbornika Hrvatske.

S.T.
Printscreen: Bumm.sk

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.