Slovenac koji igra za 5000 eura odgovorio Vučiću: Mogu ga samo pozdraviti

Foto: Profimedia

SLOVENIJA u ponedjeljak igra protiv Portugala u osmini finala Europskog prvenstva. Reprezentacija Matjaža Keka završila je ispred Srbije, što je razljutilo tamošnjeg predsjednika Aleksandra Vučića. On je rezultat Srbije nazvao debaklom te rekao da je problem kada Srbija ispadne od Slovenije, koja tri puta manje košta od Srbije.

Slovenac odgovorio Vučiću

Uz to, spomenuo je slovenskog desnog beka Žana Karničnika (29). Za igrača Celja rekao je da igra za pet tisuća eura (mjesečno, op.a), a svejedno daje golove na Euru. Na današnjoj presici Karničnik je uz osmijeh komentirao Vučićeve izjave: "Kruže snimke o tome. Mogu ga samo pozdraviti. Vjerujem da je malo razočaran. Očigledno i on zna kolika je moja plaća pa nemam što dodati", rekao je Karničnik, prenosi Siol.net.

Vrijedi milijun eura

Ovaj desni bek vrijedi milijun eura prema Transfermarktu, a u karijeri je još igrao za Dravograd, Radlje, Muru, Maribor i Ludogorec. Prošle sezone je za Celje hrvatskog trenera Damira Krznara u 43 nastupa imao pet golova i 12 asistencija. Za Sloveniju ima 32 nastupa i dva gola.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.