MEĐUNARODNI NOGOMET

U Sloveniji se odigralo 30 kola prve lige. Na zadnjem mjestu je klub bez pobjede

Screenshot: YouTube

NEVJEROJATNA statistika dolazi iz slovenske prve lige. Posljednjeplasirani Rudar nije pobijedio nikoga cijelu sezonu, odnosno čak 30 kola! Dosad su skupili samo deset bodova uz 20 poraza i gol-razliku 26:68.

Klub iz Velenja odavno je ispao iz prvoligaškog društva što će mu biti prvi put od 2008. da neće igrati u najvišem rangu slovenskog nogometa.

Novu priliku za prvu pobjedu popularni Knapi imaju sutra protiv Aluminija.

Hrvatska kolonija u Velenju

U Rudaru igra čak osam hrvatskih nogometaša. To su: Borna Petrović, Dominik Radić, Mislav Anđelković, Mateo Panadić, Josip Filipović, Dino Škvorc, Maksim Oluić i Marko Ćosić.

Klub je triput osvojio drugu ligu i jednom državni kup.

Tko će biti prvak Slovenije?

Na vrhu slovenske lige vodi se velika borba za prvaka. Trenutno je vodeća ljubljanska Olimpija s 59 bodova, drugo Celje ima bod manje, dok je treći Maribor s 55 bodova.

Celje je večeras odigralo utakmicu 31. kola i u gostima pobijedilo Bravo s 2:1. Olimpija u nedjelju u 17 sati gostuje kod Triglava, dok Maribor u 20:15 dočekuje Muru.

Napeto je i na začelju, naravno, ne računamo li Rudar. Za ostanak u ligi bore se Tabor (35 bodova), Domžale (34) i Triglav (31). Do kraja je ostalo još šest kola.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.