Smyth i Sator: Nismo smjeli dopustiti da se Jesenice vrate iz tri gola minusa

MEDVEŠČAK je nakon teško izborene pobjede nad Jesenicama u produžetku zauzeo sedmo mjesto EBEL lige. Medvjedi sad imaju 41 bod i preskočili su KAC koji ih je skupio 40. Olimpija, konkurent za osmu poziciju, je nakon produžetaka pala u Salzburgu i trenutno je deveta sa 33 boda.

Medvjedi su danas dva puta imali 3:1 i 5:2, ali su uspjeli prokockati vodstvo pa je u produžetku Brad Smyth morao spašavati dva boda.


"Nismo ih smjeli pustiti da se vrate. Jesenice imaju snažne igrače koji znaju igrati. Vratili su se s 5:2 i na kraju smo morali biti sretni što smo dobili u produžetku", rekao je Smyth.


I trener Ted Sator slično razmišlja.

"Upozorio sam da su Jesenice dobra momčad. Ouellette nam je nedostajao, primili smo četiri gola s igračem manje. Nismo smjeli dopustiti da se vrate s 5:2 iako su danas igrali dobro", kaže Sator.

Loša vijest je i da je Robby Sandrock obnovio ozljedu.

"Ne znamo koliko je teška ozljeda, ali nije dobro jer mu je opet otišlo isto koljeno. Sam je tražio da napusti igru, ovo je bila prva utakmica nakon ozljede. No, što je, tu je, imali smo roster s 15 igrača pa smo se snašli", rekao je Sator.

Novinare je zanimalo tko je to pojačanje kojeg Medveščak planira dovesti za play-off.

"Želim Sidneyja Crosbyja samo nisam siguran hoće li ga Pittsburgh pustiti", našalio se Sator.

Trener Jesenica Mike Posma nije bio previše nezadovoljan.

"Utakmica je bila vrlo uzbudljiva. Moji igrači su ponekad bili bez kontrole, no svim silama smo se trudili protiv vrlo dobre momčadi Medveščaka. Uzeli smo bod i ako ovako nastavimo bit ću jako zadovoljan", rekao je Posma.

U nedjelju Medvjedi imaju priliku zadati Slovencima novi udarac kada imu Ledenu stiže Olimpija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.