Bundesliga

Snimka iz svlačionice šokirala Njemačku i ugrozila nastavak lige: "Molim te, izbriši"

Screenshot (Youtube)

SALOMON KALOU, napadač berlinske Herthe, zaprepastio je Njemačku videom iz klupske svlačionice. 

Njegova snimka pokazala je niz kršenja higijenskih pravila koja su usvojena kako bi se uskoro nastavilo natjecanje u dvije najjače njemačke lige. Kalou se pozdravljao sa suigračima, rukovao s klupskim djelatnikom, upao na testiranje suigrača koje se trebalo provoditi u posebnim uvjetima...

"Sala, Sala, molim te, izbriši to", rekao mu je klupski liječnik kad je vidio da Kalou sve snima. Bivši nogometaš Chelseaja napustio je prostoriju uz poruku da se samo šalio.

Čula se i rasprava između suigrača o smanjenju plaća. Tako su doznali da je nekima plaća smanjena za 15 posto, a nekima za 11 posto. 

Nakon svega Kalou je suspendiran.

"Ovo je neuspjeh jednog igrača. Činjenica je i da mu suigrači nisu skrenuli pozornost na neprikladno ponašanje pa je jasno da higijenska pravila moraju biti još intenzivnija. Kalou je nanio veliku štetu Herthi, ali i društvenoj raspravi o nastavku Bundeslige i ulozi profesionalnog nogometa", poruka je kluba. 

Kalou, koji će vjerojatno biti novčano kažnjen, ispričao se.

"Žao mi je ako sam ostavio dojam da koronu ne shvaćam ozbiljno. Ispričavam se. Nisam baš razmišljao i bio sam sretan što su naši testovi bili negativni. Ispričavam se i onima koji su u ovom videu prikazani, a da to nisu znali."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.