Snimka s Dinamove klupe. Ademi se šalio da treba ući Bulat, odgovor Jakirovića je hit

Foto: Screenshot GNK Dinamo TikTok

DINAMO je u susretu 21. kola SuperSport HNL-a pobijedio Goricu 2:0 i stigao je na samo dva boda od drugoplasiranog Hajduka uz utakmicu manje od Splićana. Dinamo je poveo u 33. minuti nakon fantastične akcije. Bila je to predivna i uigrana akcija Dinama nakon kornera, koju je realizirao Martin Baturina, a pobjedu je u drugom poluvremenu potvrdio Dario Špikić.

Na društvenim mrežama se pojavio i ekskluzivni video na kojem je snimljen razgovor između trenera Sergeja Jakirovića i legende kluba Arijana Ademija koji je u igru ušao tek u 70. minuti. Dinamov kapetan je "čitao" utakmicu pa je imao sugestiju za svog trenera.

"Šefe, da je Bulata sad samo staviti. Ovo je ono kao u rukometu", predložio je u šaljivom tonu Ademi pri čemu je vjerojatno sugerirao na velik broj prekida za Dinamo u kojima bi Bulat dobro došao, kad bi ga se, kao u rukometu, moglo koristiti kao leteću zamjenu. Na to je Jakirović imao kratak odgovor: "Onda bi i Baka Slišković igrao."

@gnk.dinamo_zagreb

Zanimljiva razmjena na klupi između našeg kapetana i trenera 🤣 📺 Što je sve naša kamera kraj klupe uhvatila na utakmici protiv Gorice možete pogledati ekskluzivno na Dinamo Plusu u premijernoj epizodi Bench Cama.

♬ original sound - GNK Dinamo