Šola: Iskompleksirani likovi misle da su oni sa zapada bolji od nas

Foto: Profimedia

RUKOMETAŠI Crne Gore neće se boriti za medalju na Europskom prvenstvu. Momčad koju vodi proslavljeni bivši hrvatski golman Vlado Šola upisala je i drugi poraz u drugoj utakmici skupine C, ovaj put protiv Islanda 30:31. Mogli su Crnogorci do boda, no nesvakidašnja pogreška oduzela im je tu šansu.

Kod rezultata 30:30, minutu i pol prije kraja, Island je promašio zicer, a Crna Gora je imala napad za vodstvo. Tada je napravljena pogrešna zamjena pa je Luka Radović isključen, a posjed je pripao Islandu. Kristjansson je zabio. Crna Gora je imala zadnji napad, no odigrala ga je loše i ostala bez šanse za bod.

Šola: Odrastanje je proces

"Čestitao bih momcima, svih 60 minuta su igrali s pravim lavovskim, crnogorskim srcem. Ovo je bila Crna Gora u pravom izdanju. Nažalost, dogodio se peh na kraju. Nagažena je crta i to je bila pogrešna izmjena. Kamere postoje, sve je snimljeno, što ćemo sad? Tuga je velika", rekao je nakon utakmice Šola i dodao:

"Percepcija je da je Island čudo, ali sam igračima prije utakmice govorio da smo mi svaki pojedinačno bolji od njihovih igrača, bez obzira na to što iskompleksirani likovi misle ako netko dolazi sa zapada, da je kvalitetniji od nas. To nije točno."

Crna Gora je u prvom kolu izgubila od Mađarske 24:26, a porazom od Islanda izgubila je šansu za prolazak skupine. Slijedi joj ogled protiv Srbije.

"Odrastanje je proces, imamo dosta mladih igrača. Bilo bi šteta da ne nastave gdje su stali, volio bih da svi završe u vrhunskim klubovima i da nastave igrati odlično za Crnu Goru. Turnir nije gotov, želim da odigramo ovako i protiv Srbije", rekao je Šola.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.