UFC

Sonnen o meču Miočića i Jonesa: Čak i ako jedan pregazi drugog, to je u redu

Foto: Profimedia

VEĆ NEKO vrijeme iz krugova MMA-a stižu informacije o mogućem meču Jona Jonesa i Stipe Miočića, a ta borba bila bi pravi spektakl, uvjeren je nekadašnji UFC-ov borac, a danas komentator Chael Sonnen. Ta borba bi se prema najavama trebala odraditi za pojas privremenog prvaka teške UFC-ove kategorije, one u kojoj je Miočić rekorder po broju obranjenih naslova, a u kojoj se očekuje debi neporaženog kralja poluteške Jonesa.

Jones se već neko vrijeme treninzima i nabijanjem mišićne mase sprema na ulazak u najjaču kategoriju, a Miočić čeka povratničku borbu nakon što je izgubio pojas od Francisa Ngannoua.

Sviđa mu se ideja Jonesa u teškoj kategoriji

"Prelazak Jonesa u tešku kategoriju je eksperiment koji mi se sviđa. On bi mogao proći kroz sve, ali možda se to i neće dogoditi. Postoje logični razlozi zašto bismo mogli dobiti drugačije rezultate od njegovih prijašnjih. U pitanju je nova težinska kategorija, a i nije se borio više od dvije godine. Protivnici u kategoriji teškaša su veći i moćniji i teže se nositi s njima. Mogu primiti i više udaraca", rekao je Jones pa prokomentirao mogućnost meča s Miočićem:

"Stipe je poseban sportaš. To bi bio fantastičan meč. Čak i ako jedan pregazi drugog, to je u redu."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.