Sopić: Igrali smo bez naših plemenitih igrača

Foto: Nel Pavletic /PIXSELL

RIJEKA je ponovno lider SuperSport HNL-a. U utakmici 25. kola na Rujevici domaćini su upisali pobjedu rezultatom 2:0 protiv Varaždina. Strijelci su bili domaći stoperi, Niko Galešić u 79. i Matej Mitrović u 90. minuti. Rijeka sada opet ima bod više od Hajduka te šest bodova i dvije utakmice više od Dinama.

"Znali smo da će se Varaždin postaviti u niski blok i da će nas čekati u tranziciji kroz Šegu, Belcara i Mitrovskog. S druge strane, mi smo teško probijali njihove linije, išla nam je lopta dosta sporo prvo poluvrijeme. Napravili smo u nastavku neke promjene, mislim da smo dobro igrali kasnije i uspjeli ugurati ta dva gola koja su jedino bitna i time osvojiti tri boda", rekao je trener Rijeke Željko Sopić pa nastavio:

"Ne možete svaki put očekivati da ćemo mi voditi odmah s jedan, dva, tri gola. Slažem se da nije bila neka bajna igra prvo poluvrijeme, ali oni koji poznaju Rijeku znaju da smo igrali bez Fruka i Jankovića, naših plemenitih igrača. Nije isto igrati s tri defenzivna vezna igrača i s njima. Pašalić je također bio načet, no mislim da smo na kraju zasluženo uzeli tri boda."