Sopić nakon remija s Dinamom: Mašem repom, ali i dalje smo tamo gdje ne pripadamo

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

GORICA je u 18. kolu SuperSport HNL-a odigrala 0:0 na Maksimiru s Dinamom, osvojila važan bod u borbi za ostanak i uzela dva Dinamu u borbi za naslov prvaka. Momčad Željka Sopića bez većih problema se branila svih 90 minuta i osim dvije poluprilike, nije Dinamu previše dala.

Trener gostiju Željko Sopić u zadnjih nekoliko minuta skinuo je jaknu te je kraj utakmice po snijegu dočekao skačući uz aut-liniju. Nakon što je sudac Duje Strukan označio kraj, osvojeni bod burno je proslavio sa svojim suradnicima i igračima na klupi.

"Došli smo igrati protiv prvaka na Maksimir, gdje rijetki uzimaju bodove. Postavili smo se onako kako smo mogli. I dalje mi nije jasno kojem pametnjakoviću je palo na pamet da igramo protiv Varaždina na onom terenu i tri dana kasnije idemo u goste Dinamu. Trebali smo puno više prema naprijed napraviti, ali probat ćemo u sljedećim utakmicama", rekao je Željko Sopić nakon utakmice i dodao:

"Rekao sam igračima prije utakmice da nije važno što ja mislim, nego da oni vjeruju u to. Mi smo četiri boda do zone ostanka u ligi. Super, sretan sam, mašem repom, bod je bod, ali i dalje smo tamo gdje ne bismo trebali biti.

Najgore u svemu je to što nije bilo lako raditi pripreme jer jedna momčad se priprema, a druga igra protiv Varaždina po onakvom terenu. I nakon toga moraš izaći na noge jednom goropadnom Dinamu. Probali smo ih ukrotiti, one male šanse koje su nam dali nismo uspjeli iskoristiti, ali sve u svemu - kući pjevajući."